Een airco, hybride of all-electric warmtepomp voor in uw huis? Wij regelen het voor u

ASP logo
Verkoop
Installatie
Onderhoud
Reparatie

Een airco, hybride of all-electric warmtepomp voor in uw huis? Wij regelen het voor u

Slapen met airconditioning, maar geen last van tocht? Ook dat kunnen wij voor u realiseren

Overweegt u om bij u thuis airconditioning aan te schaffen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden bij u thuis en houden hierbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Wij werken bij voorkeur met Samsung airconditioning, omdat we hier de beste ervaringen mee hebben, ook in geval van garantie. Tevens heeft Samsung de unieke Wind Free Comfort uitvoering, waardoor u geen last van tocht zal hebben. Mocht u toch de voorkeur hebben voor een ander merk, zoals bijvoorbeeld Daikin of Mitsubishi, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen.
Samsung Airco

Uw woning verduurzamen? Bespaar energie met een all-electric/ full-electric of hybride warmtepomp of warmtepompboiler

Met de installatie van een warmtepomp kunt u uw woning op efficiënte en duurzame manier verwarmen. Een hybride warmtepomp zorgt samen met de cv-ketel voor verwarming van uw woning. Wilt u helemaal van het gas af en is uw huis goed geïsoleerd, dan kunt u ook kiezen voor een all-electric of full-electric warmtepomp. Wilt u enkel warm tapwater voor uw douche, wastafel of keuken? Dan is een warmtepompboiler een mooi alternatief. Vanwege beschikbare ISDE-subsidie bespaart u niet alleen op uw maandelijkse energielasten, maar ook op uw investeringsbedrag. Benieuwd wat in uw situatie het beste is:

Korte lijntjes

Aangezien ASP Koude en Warmte Techniek een klein bedrijf is, zijn de lijnen kort. Het contact proberen we zo persoonlijk mogelijk te houden. Dit is voor u als klant heel prettig en het is ook de manier waarop wij als bedrijf willen onderscheiden ten opzichte van de rest.

Net werk

In de loop van de jaren heeft ASP Koude en Warmte Techniek een aardig netwerk van zowel particuliere als zakelijke klanten opgebouwd. Een netwerk waar we trots en zuinig op zijn. Een netwerk wat voor een groot deel is ontstaan uit ons nette werk. We vinden het uiterst belangrijk dat onze installaties en goed en netjes uitzien, want dit is tenslotte ons visitekaartje.

Blijvende kwaliteit

Wilt u uw nieuwe airconditioning of warmtepomp goed onderhouden? Dan is het verstandig om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij komen dan ieder jaar bij u langs voor controle en reiniging van uw airconditioning of warmtepomp. Met een onderhoudscontract krijgt u voorrang bij een melding van een storing en krijgt u tevens korting op eventueel benodigde onderdelen.

We komen altijd langs

Omdat geen enkele situatie gelijk is, komen we altijd bij u langs om bij u thuis te kijken naar uw persoonlijke situatie en de diverse mogelijkheden. Daarnaast vinden wij uw mening ook erg belangrijk en willen we samen met u kijken naar de meest perfecte oplossing voor een optimaal klimaat.
We komten altijd langs

Wij komen graag bij u langs

Wilt u weten wat er bij u thuis mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn? We komen graag bij u langs om dit samen te bekijken. Vanwege de enorme drukte op dit moment kan onze reactie en offerte echter helaas wat langer op zich laten wachten. We hopen op uw begrip in deze.
Airco of warmtepomp bij u thuis
Airco of warmtepomp voor uw bedrijf
Commerciële of industriële koeling

© 2020 ASP Koude en Warmte Techniek | Design en ontwikkeling door De Kunning Concepts

Storing melden?

Storing?

Een storing? Dat is altijd vervelend, maar gelukkig zijn wij er om u te helpen. Is er noodzaak dat de storing zo snel mogelijk opgelost wordt, kunt u het beste bellen naar onderstaand telefoonnummer. Maar u kunt ook het contactformulier invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

0594-745 095

Bel of vul onderstaand contactformulier in. 

ASP logo
Voer hieronder u gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken

Uw gegevens zijn succesvol verstuurd