Contact

Uw specialist voor een optimaal klimaat

Verkoop
Installatie
Onderhoud
Reparatie

OFFERTESTOP PARTICULIERE KLANTEN (laatste update maart 2023)

In verband met enorme drukte op dit moment en een tekort aan personeel, is er voor onze particuliere klanten op dit moment een offertestop. Helaas zijn we hiertoe gedwongen om onze huidige kwaliteit en service, welke wij zeer hoog in het vaandel hebben staan, te kunnen waarborgen.

De huidige verwachting is dat we voor nieuwe klanten na de zomer van 2023 weer afspraken kunnen gaan inplannen en offertes kunnen maken. Indien gewenst kunnen wij u hiervoor op een WACHTLIJST plaatsen. 

Het plaatsen van nieuwe installaties van airconditioning en warmtepompen bij particulieren zal, in de huidige situatie, op zijn vroegst pas in het najaar van 2023 kunnen plaatsvinden.

We hopen spoedig nieuw personeel te kunnen vinden, waardoor we deze wachttijden in kunnen korten.

Op onze site houden we u op de hoogte van de actuele situatie. 

Wij houden van korte lijntjes! U ook?

Er zijn meerdere manieren waarop u ons kunt bereiken. Zo kunt u ons bellen of mailen via onderstaande gegevens. Maar u kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

Verder kunt u ons op afspraak bezoeken op onderstaand adres. 

ASP logo

De Schelp 11
9351 NV Leek

tel: 0594 – 745 095


mail: info@ASP-Leek.nl

Storing melden?

Storing?

Een storing? Dat is altijd vervelend, maar gelukkig zijn wij er om u te helpen. Is er noodzaak dat de storing zo snel mogelijk opgelost wordt, kunt u het beste bellen naar onderstaand telefoonnummer. Maar u kunt ook het contactformulier invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

0594-745 095

Bel of vul onderstaand contactformulier in. 

Uw gegevens zijn succesvol verstuurd