Tijdens de Bouwvak regio Noord, van 1 augustus t/m 21 augustus a.s. zijn wij gesloten. Voor urgente zakelijke storingen zijn wij bereikbaar via ons telefoonnummer 0594-745095, optie 1. Vanaf maandag 22 augustus a.s. staan wij weer uitgerust voor u klaar.

 

In verband met enorme drukte op dit moment en een tekort aan personeel, is er voor onze particuliere klanten op dit moment helaas een wachttijd van zo’n 4 maanden, voordat we langs kunnen komen voor een offerte. Het plaatsen van nieuwe installaties van airconditioning en warmtepompen bij particulieren zal, in de huidige situatie, op zijn vroegst begin volgend jaar kunnen plaatsvinden. We hopen spoedig nieuw personeel te kunnen vinden, waardoor we deze wachttijden in kunnen korten. Op onze site houden we u op de hoogte van de actuele situatie. Het blijft uiteraard gewoon mogelijk om een afspraak met ons te maken.

Wij houden van korte lijntjes! U ook?

Er zijn meerdere manieren waarop u ons kunt bereiken. Zo kunt u ons bellen of mailen via onderstaande gegevens. Maar u kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

Verder kunt u ons op afspraak bezoeken op onderstaand adres. 

ASP logo

De Schelp 11
9351 NV Leek

tel: 0594 – 745 095


mail: info@ASP-Leek.nl