Diensten

Uw specialist voor een optimaal resultaat

Verkoop
Installatie
Onderhoud
Reparatie

Diensten

Van eenvoudige single split wand airconditioning tot grote industriële installaties, niets is ons te gek

ASP Koude en Warmte Techniek verzorgd de verkoop, de installatie, het onderhoud en mogelijke reparatie van uw installatie. Of dat nu een airco of warmtepomp bij u thuis is, of een groot koelsysteem in een laboratorium. Vanuit de wetgeving mogen wij onze werkzaamheden niet uitvoeren zonder geldige certificering. ASP Koude en Warmte Techniek is dan ook F-gassen gecertificeerd en dit wordt jaarlijks gecontroleerd en bijgewerkt. U ontvangt van ons een logboek met hierin alle gegevens van de door ons onderhouden installaties en dit wordt jaarlijks bijgewerkt. Veiligheid voor u en voor ons!

Op zoek naar een onderhoudscontract voor uw installatie?

Wilt u uw nieuwe of bestaande installatie goed onderhouden? Dan is het verstandig om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij komen dan ieder jaar bij u langs voor controle en reiniging van uw installatie. In verband met de drukte tijdens de zomermaanden voeren wij dit onderhoud uit tijdens de herfst- en wintermaanden in de periode van 1 oktober tot 1 april. Met een onderhoudscontract krijgt u voorrang bij een melding van een storing en krijgt u tevens korting op eventueel benodigde onderdelen.
We bieden ook onderhoud

Verkoop

Bent u op zoek naar een nieuwe installatie, bij u thuis of op uw bedrijf? Dan bent u bij ASP Koude en Warmte Techniek op het juiste adres. Samen met u gaan we kijken naar de wensen en mogelijkheden en we werken dit uit tot de gewenste installatie. ASP Koude en Warmte Techniek werkt bij voorkeur met Samsung airconditioning of warmtepompen, aangezien we hier de beste ervaringen mee hebben, ook in geval van garantie. Mocht u toch de voorkeur hebben voor een ander merk, zoals bijvoorbeeld Daikin, Mitsubishi, Remeha of Intergas, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Onderhoud

Wilt u uw nieuwe of bestaande installatie goed onderhouden? Dan is het verstandig om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij komen dan ieder jaar bij u langs voor controle en reiniging van uw installatie. Met een onderhoudscontract krijgt u voorrang bij een melding van een storing en krijgt u tevens korting op eventueel benodigde onderdelen.

Installatie

Mocht u over willen gaan tot aanschaf van een systeem voor klimaatbeheersing, neemt u dan contact met ons op. ASP Koude en Warmte Techniek plaatst de door u aangeschafte installatie met zorg en precisie.

Reparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw installatie niet of niet naar behoren werkt. Ook in dat geval staat ASP Koude en Warmte Techniek voor u klaar. In geval van een storing kunt u ons uiteraard bellen, maar het is ook mogelijk om dit via de site door te geven.
We komten altijd langs

Wij komen graag bij u langs

Omdat geen enkele situatie gelijk is, komen we altijd bij u langs om bij u thuis of op uw bedrijf te komen kijken naar de diverse mogelijkheden. Daarnaast vinden wij uw mening ook erg belangrijk en willen we samen met u kijken naar de meest perfecte oplossing voor een optimaal klimaat.

© 2020 ASP Koude en Warmte Techniek | Design en ontwikkeling door De Kunning Concepts

Storing melden?

Storing?

Een storing? Dat is altijd vervelend, maar gelukkig zijn wij er om u te helpen. Is er noodzaak dat de storing zo snel mogelijk opgelost wordt, kunt u het beste bellen naar onderstaand telefoonnummer. Maar u kunt ook het contactformulier invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

0594-745 095

Bel of vul onderstaand contactformulier in. 

ASP logo
Voer hieronder u gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken

Uw gegevens zijn succesvol verstuurd