Over ons

Uw specialist voor een optimaal resultaat

Verkoop
Installatie
Onderhoud
Reparatie

Over ons

Van auto airco's tot aan laboratorium koelingen, niks was te gek

ASP, Airco Service Point, is opgericht door Roy Hendriks in 2007. In eerste instantie richtte ASP zich op onderhoud en reparatie van voertuig airco’s. Van oudsher hield Roy zich al bezig met laboratoriumkoeling, waardoor dit vanaf het begin onderdeel geweest van ASP. Vanaf 2013 is ASP zich steeds meer gaan richten op de airconditioning voor woningen en detailhandel. Hier is na verloop van tijd ook de industriële en commerciële koeling en de warmtepompen bij gekomen, waardoor ASP op dit moment een zeer brede kennis en ervaring heeft op allerlei gebieden van de koel- en warmtetechniek. De reden waarom ASP zich dan ook wel een specialist in de koel- en warmtetechniek mag noemen. Vanwege de enorme groei van de laatstgenoemde takken is begin 2019 besloten om te stoppen met airconditioning in voertuigen en is ook de vrouw van Roy, Deborah, bij ASP gekomen. Zij is verantwoordelijk voor de meeste klantcontacten en zorgt dat alles bij ASP in goede banen geleid wordt, terwijl Roy zich richt op de technische uitvoering van alle werkzaamheden. Samen met de vaste monteurs die inmiddels bij ASP werken, vormt ASP een hecht team, waarbij klantvriendelijke, service en werkplezier voorop staan.

Gecertificeerde kwaliteit

Vanuit de wetgeving mogen wij onze werkzaamheden niet uitvoeren zonder geldige certificering. ASP Koude en Warmte Techniek is dan ook F-gassen gecertificeerd en dit wordt jaarlijks gecontroleerd en bijgewerkt. Uw bedrijf ontvangt van ons een logboek met hierin alle gegevens van de door ons onderhouden installaties en dit wordt jaarlijks door ons bijgewerkt. Veiligheid voor u en voor ons!
F-gassen gecertificeerd door bureau Veritas

Korte lijntjes

Aangezien ASP Koude en Warmte Techniek een klein bedrijf is, zijn de lijnen kort. Het contact proberen we zo persoonlijk mogelijk te houden. Dit is voor u als klant heel prettig en het is ook de manier waarop wij als bedrijf willen onderscheiden ten opzichte van de rest.

Net werk

In de loop van de jaren heeft ASP Koude en Warmte Techniek een aardig netwerk van zowel particuliere als zakelijke klanten opgebouwd. Een netwerk waar we trots en zuinig op zijn. Een netwerk wat voor een groot deel is ontstaan uit ons nette werk. We vinden het uiterst belangrijk dat onze installaties en goed en netjes uitzien en dat onze monteurs netjes werken, dit is tenslotte ons visitekaartje.

Blijvende kwaliteit

Wilt u uw nieuwe airconditioning of warmtepomp goed onderhouden? Dan is het verstandig om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij komen dan ieder jaar bij u langs voor controle en reiniging van uw airconditioning of wartmtepomp. Met een onderhoudscontract krijgt u voorrang bij een melding van een storing en krijgt u tevens korting op eventueel benodigde onderdelen.

Toegankelijk

Via onze storingsmelder op de website kunt u 24 uur per dag een storing melden. Daarnaast kunt u zowel via de telefoon als per mail contact met ons opnemen, zodat we snel een afspraak kunnen maken.
We komten altijd langs

Wij komen graag bij u langs

Omdat geen enkele situatie gelijk is, komen we altijd bij u langs om bij u thuis of op uw bedrijf te komen kijken naar de diverse mogelijkheden. Daarnaast vinden wij uw mening ook erg belangrijk en willen we samen met u kijken naar de meest perfecte oplossing voor een optimaal klimaat.

© 2020 ASP Koude en Warmte Techniek | Design en ontwikkeling door De Kunning Concepts

Storing melden?

Storing?

Een storing? Dat is altijd vervelend, maar gelukkig zijn wij er om u te helpen. Is er noodzaak dat de storing zo snel mogelijk opgelost wordt, kunt u het beste bellen naar onderstaand telefoonnummer. Maar u kunt ook het contactformulier invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

0594-745 095

Bel of vul onderstaand contactformulier in. 

ASP logo
Voer hieronder u gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken

Uw gegevens zijn succesvol verstuurd